Workshop Gezond eten voor senioren

Goed gevoed ouder worden is belangrijk maar hoe doe je dat? Diëtist Inge Polman van diëtistenpraktijk Voeding en Zo verzorgde een workshop over gezond eten voor senioren uit de gemeente Rheden (Gelderland). Tijdens de workshop werden de aanwezige senioren geïnformeerd over gezond eten bij ouder worden door middel van verschillende stellingen over goede voeding en ondervoeding.
 
Voor de inhoud van de workshop is in samenwerking met de Stuurgroep Ondervoeding o.a. gebruikgemaakt van de informatie op de website www.goedgevoedouderworden.nl. De aanwezigen ontvingen na afloop de belangrijkste informatie op papier om thuis nog eens na te lezen.
De workshop was onderdeel van een gratis informatiemiddag voor senioren over Voeding bij ouder worden georganiseerd door de gemeente Rheden.
 
Mocht je ook een workshop of presentatie willen verzorgen over goede voeding en/of ondervoeding voor senioren in jouw regio? De informatie op de website www.goedgevoedouderworden.nl is hiervoor een goede en betrouwbare basis. Of neem contact op met een diëtist uit de Expertgroep diëtisten Goed Gevoed Ouder Worden. Zij zijn getraind om een workshop of scholing hierover te geven. Kijk hier voor het overzicht van diëtisten.