Symposium ‘Voeding voor zieke kinderen’ met de presentatie van het nieuwe werkboek

Op 21 november 2017 wordt tijdens een symposium het werkboek ‘Voeding voor zieke kinderen’ gepresenteerd. Dit werkboek geeft een overzicht van de huidige inzichten in het voedingsbeleid bij kinderen met uiteenlopende aandoeningen. Leden van de sectie kinderen van de Stuurgroep Ondervoeding hebben meegewerkt aan dit werkboek. Na het symposium zal een PDF-versie van het werkboek op de site van de Stuurgroep Ondervoeding geplaatst worden.

Doelgroep van het symposium is iedereen in de pediatrische zorgketen, van diëtisten, logopedisten en (kinder)artsen tot verpleegkundigen, zorgassistenten, fysiotherapeuten en pedagogisch medewerkers. Voor het programma klik hier.

Het symposium wordt georganiseerd door de Nederlandse Vereniging van Kindergeneeskunde in samenwerking met Nutricia Advanced Medical Nutrition en vindt plaats in Hotel-restaurant Oud London, Woudenbergseweg 52, 3707 HX Zeist, van 12:00 tot 18:00 uur. Deelname is gratis. Inschrijven kan door een mail te sturen naar info.medisch@nutricia.com onder vermelding van ‘Middagsymposium 21-11-2017’ met hierin contactgegevens, instelling en indien van toepassing BIG-nummer.

.